۳۶ هزار و همچنین ۱۰۰ فرد یا شخص در معاملات اردیبهشت بورس خراسانرضوی شرکت کردند
|۳۶ هزار و همچنین ۱۰۰ فرد یا شخص در معاملات اردیبهشت بورس خراسانرضوی شرکت کردند از خراسان مسکن|
حسین خدادوست در گفتوگو با روزنامه نویس و خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: ۵۲۷ کد سهامداری جدید در اردیبهشتماه امسال صادر شده و همچنین حجم معاملات انجام شده در آن مدت ۱۱۲۹ میلیون سهم بوده می باشد.
او همچنین با گفتن آنکه ارزش خرید و همچنین فروش یکی از شاخصهای مهم در ارزیابی عملکرد بورس منطقهای می باشد، خاطرنشان کرد: در اردیبهشتماه امسال ۲۵۵۷ میلیارد ریال ارزش خرید و همچنین فروش سهامهای معاملات بوده می باشد.
مدیر بورس منطقهای خراسان رضوی افزود: متوسط ارزش خرید و همچنین فروش بورس هر روز خدا بورس در خراسان رضوی ۱۲۱ هزار و همچنین ۷۴۹ میلیارد ریال بوده می باشد.
خدادوست با گفتن آنکه ۷۵ ایستگاه معاملاتی در خراسان رضوی فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: ارزش بازاری شرکتهای استان ۳۰ هزار و همچنین ۶۲ میلیارد ریال بوده و همچنین شاخص کل نرخ در پایان دوره ۷۶ هزار و همچنین ۴۱۳ می باشد.
مدیر بورس منطقهای خراسان رضوی افزود: ۱۴ ساعت آموزش جهت ۱۰۵ فرد یا شخص در خراسانرضوی انجام شده و همچنین تعداد ۱۴ شرکت در معاملات آن بورس منطقهای فعالیت دارند.
انتهای پیام/