۱۰۳ قطعه پرنده وحشی از صیادان حرفهای در مشهد کشف شد
|۱۰۳ قطعه پرنده وحشی از صیادان حرفهای در مشهد کشف شد از خراسان مسکن|
به به گفته خبرگزاری خراسان مسکن از مشهدمقدس، به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، ابوالفضل شعبانی اظهار داشت: پیرو به گفته موثق مردمی مبنی بر صید پرندگان وحشی در منطقه آزاد کنه بیست (محور مشهد- سرخس) توسط صیادان حرفهای یگان حفاظت محیط زیست استان بلافاصله بهمحل اعزام شدند.
او همچنین ادامه داد: محیطبانان مشهد و همچنین فریمان طی دو اکیپ با برنامه جذاب و جالب و خوبریزی و همچنین بهروش نامحسوس متخلفین را در زمینهای کشاورزی کنه بیست شناسایی و همچنین دستگیر کردند.
شعبانی ضمن اشاره بهآنکه متخلفان به منظور صید پرندگان، بیش از ۲۰۰ متر تور هوایی گسترده بودند، گفت: چهار فرد یا شخص از متخلفان در حال جابهجایی پرندگان وحشی صید شده دستگیر و همچنین از بازرسی خودرو تعداد ۱۰۳ قطعه پرنده وحشی کشف و همچنین توقیف شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خرسان رضوی با اشاره بهآنکه یکی از اشخاص دستگیر شده از صیادان و همچنین شکارچیان حرفهای و همچنین بنام مشهد بوده که سابقه چندین نوبت دستگیری در خصوص صید پرندگان وحشی دارد، متذکر شد: همچنین و علاوه بر پرندگان وحشی ۱۲ تور و همچنین ۱۶ دام پرندهگیری بههمراه ۳ عدد قفس کشف و همچنین توقیف شد.
انتهای پیام/