عملیات پردیس تئاتر و همچنین پردیس آرامگاه فردوسی مشهد تدوین می شود
|عملیات پردیس تئاتر و همچنین پردیس آرامگاه فردوسی مشهد تدوین می شود از خراسان مسکن|
به نقل از خبرگزاری خراسان مسکن از مشهدمقدس، محمد رضا کلائی همین امشب در شورای اداری شهرداری مشهد اظهار داشت: مطالبات شهرداری مشهد از حکومت سال شمسیها باقی مانده بود ولی باید توجه داشت با تلاشی که دوستان در ۲-۳ ماه قبل در حوزه اقتصادی اقتصادی و مالی انجام دادند، بخشی از بدهیهای ۵۲ دستگاه اجرایی به شهرداری مشهد مشخص و همچنین با بدهی شهرداری به بانکها تهاتر شد که آن موضوع یک اتفاق ماندگار در دوره شهرداری خواهد بود.
شهردار مشهدمقدس گفت: از مدیران نهادها و همچنین منطقه ها و مناطق میخواهیم که مطالبات دولتی خود را جمعبندی و همچنین اعلام کنند زیرا سال شمسی بعدی سال شمسی سررسید بدهیها خواهد بود و همچنین ماهانه بایستی و حتما مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از اقساط بانکی را که عدد خیلی زیاد سنگینی می باشد بابت بدهیهایمان پرداخت کنیم لذا آن موضوع جهت ما خیلی زیاد مهم می باشد.
کلائی گفت: به تا حال ۱۶۶۰ میلیارد تومان از بودجه نقدی ۳ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد بررسی کننده و پروهشگر شده و همچنین حدود ۵۰ قسمت و بخش آن هم باقی مانده که بایستی و حتما تلاش کنیم تا پایان سال شمسی قسمت و بخش بسیاری از مبلغ باقی مانده را نیز بررسی کننده و پروهشگر کنیم.پروژههای هوشمندسازی مدیریت شهری شامل کیف پول، سامانه شفافیت و همچنین پلت فرم اتفاقات مهمی بود که بایستی و حتما مورد توجه بیشتری قرار گرفته و همچنین در جامعه انعکاس گستردهتری داشته باشد.
شهردار مشهدمقدس گفت: کتابخانه مرکزی حدود ۲۳ سال شمسی می باشد معطل مانده بود و همچنین با همکاری شهرداری مشهد آماده بهرهبرداری میمی شود و همچنین مقرر می باشد در بهمنماه به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/ح