دوربرگردانهای حرم مطهر رضوی بر روی حمل و همچنین نقل عمومی باز میمی شود
|دوربرگردانهای حرم مطهر رضوی بر روی حمل و همچنین نقل عمومی باز میمی شود از خراسان مسکن|
خلیلالله کاظمی در گفتوگو با روزنامه نویس و خبرنگار خراسان مسکن در مشهدمقدس اظهار داشت: بعد از بازدید تولیت آستان قدس رضوی از سیستم حمل و همچنین نقل عمومی مقرر شد با مساعدت سپاه امام و پیشوا رضا(ع) از یکشنبه ۹ تیر، دوربرگردان ورودیهای حرم مطهر به روی تاکسیها و همچنین اتوبوسهای شهری باز می شود.
سرپرست معاونت حمل و همچنین نقل و همچنین ترافیک شهرداری مشهد گفت: وارد شدن خودروهای فردی یا شخصی همچنان به آن محدوده ممنوع می باشد.
کاظمی گفتن کرد: تنها تاکسیها و همچنین اتوبوسها میتوانند از ۹ تیرماه نسبت به پیاده و همچنین سوارکردن مسافر در دوربرگردانهای حرم مطهر از ورودیهای خیابان شیرازی، نواب صفوی و همچنین طبرسی اقدام کنند.
او همچنین خاطرنشان کرد: در حال انتخاب پیمانکار جهت احداث ۲ پارکینگ در بلوار وحدت و همچنین میدان شهدا هستیم. دو پارکینگ دیگر نیز با مشارکت شهرداری مشهد در خیابانهای امام و پیشوا رضا(ع) و همچنین طبرسی احداث میمی شود.
انتهای پیام/ح